Spuitwerk

Latex spuitwerk in de regio Utrecht, Tiel en Arnhem door Arix-schilderbedrijf

Arix-schilderbedrijf is al jarenlang actief in de regio Utrecht, Tiel en Arnhem. Ook op het vlak van latex spuiten hebben wij een uitstekende reputatie als het gaat om vakmanschap en kwaliteit. Zoekt u nog iemand om uw muren of plafond met latex te spuiten? Dan zit u bij ons aan het juiste adres!

Latex spuitwerk

Latex spuiten is een snelle techniek waarbij latex verf met behulp van een spuit op plafond en muren wordt aangebracht. Omdat er geen roller wordt gebruikt, is het resultaat egaal en zonder strepen. De aanzetten zijn niet zichtbaar en er wordt geen enkel plekje vergeten.

Wij kunnen vrijwel overal latex spuiten. Het is een snelle manier om een bestaand huis op te knappen, maar ook in een nieuwbouw spuiten wij latex. Latex is het mooiste als we dit kunnen spuiten over glad stucwerk, maar ook andere ondergronden zijn mogelijk. Denk maar aan behang, steen en gipsplaten. Omdat latex een minder sterke geur heeft dan andere verf, kunnen we ook in afgesloten ruimtes latex spuiten.

Uw muren of plafond met latex laten spuiten, is een goede investering. Latexverf bevat namelijk conserveermiddelen die de groei van bacteriƫn en schimmelvorming tegengaan. Zo blijft het mooie, vlakke resultaat lang behouden, waardoor u nog vele jaren plezier zal beleven aan het latex spuiten.

Onze werkwijze

Wij werken volgens een duidelijke werkwijze. Voordat we latex spuiten, inspecteren we de oppervlakken die we willen verven. Eventuele beschadigingen en oneffenheden worden gerepareerd. De omliggende oppervlakken die niet geverfd moeten worden, dekken we af.

Vervolgens brengen we indien nodig een voorstrijkmiddel en hechtlaag aan, zo garanderen we een goede hechting van de latexverf. We brengen de latexverf in twee lagen aan. Dit zorgt voor een goede dekking, wat de levensduur ten goede komt. We zijn pas tevreden als we een strak en egaal resultaat hebben. Als laatste ruimen we de werkplek op en laten we deze netjes achter.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wilt u graag een enkele muur of een volledige kamer laten sauzen? Schakel dan Arix-schilderbedrijf in. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om professioneel en streeploos werk af te leveren. Neem vandaag nog contact op voor advies of meer informatie. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw sauswerk in Utrecht, Tiel en Arnhem op. Deze offerte wordt berekend op basis van het aantal vierkante meters dat u wilt laten sauzen. Dankzij het sauswerk van Arix-schilderbedrijf kunt u jarenlang genieten van uw prachtige muren.

Vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

06 45459815

Vrijblijvende offerte

Uw verzoek is ontvangen
en zal zo snel mogelijk
worden verwerkt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze diensten