Schilderwerk

Arix-schilderbedrijf, voor al uw schilderwerk in Utrecht, Tiel en Arnhem

Is uw trap aan een schilderbeurt toe of kunnen de muren van uw woonkamer een nieuw laagje verf gebruiken? Heeft u nood aan een professionele schilder in de regio Utrecht, Tiel en Arnhem? Dan is Arix-schilderbedrijf de partner die u zoekt!

Of u nu een project heeft voor schilderwerk binnen of buiten, voor uw woning of uw bedrijfspand, Arix-schilderwerken staat klaar om uw project naar volledige tevredenheid te voltooien. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om uw project perfect af te werken.

Een waaier aan schilderdiensten

Wilt u een trap of keukenkastjes laten verven of een plafond laten witten? Arix-schilderbedrijf doet het allemaal. Wij bieden een brede waaier aan schilderdiensten aan. Wij doen niet enkel schilderwerken, zowel binnen als buiten, maar ook houtrotreparatie en reiniging en onderhoud van uw schilderwerk. Wij zorgen altijd voor een piekfijn eindresultaat waar u nog jaren genot van heeft.

Binnenschilderwerk: realiseer het interieur van uw dromen

Heeft u nood aan een nieuwe kleur op uw muren of wilt u van uw nieuwe huis een warme thuis maken? Arix-schilderbedrijf staat klaar om uw interieur onder handen te nemen. Onze ervaren schilders bespreken met u de kleuren die u voor ogen heeft en geven hun professioneel advies.

Dankzij een voorimpressie, waarbij we uw gewenste kleuren in het interieur fotoshoppen, krijgt u een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. Daarna gaan we aan de slag en schilderen we uw muren, deuren, trap of raamkozijnen. Zo maken wij het interieur van uw dromen werkelijkheid.

Buitenschilderwerk: langdurige bescherming die er mooi uitziet

Het weer heeft een grote invloed op uw buitenschilderwerk. De verf verbleekt en bladdert af. Dit tast niet alleen het uiterlijk van uw gevel aan, maar kan ook voor beschadigingen zorgen. Onze schilders herkennen moeiteloos beschadigde of zwakke plekken in uw buitenschilderwerk. Door dit tijdig te behandelen, voorkomt u verdere problemen en behoudt uw pand zijn prachtige uiterlijk en zijn waarde.

De voordelen van spuitwerk

Muren verven of een plafond witten gaat een heel stuk sneller als u het laat spuiten. Met onze moderne technieken en apparatuur spuiten wij efficiƫnt en snel alle oppervlakken. Het eindresultaat is zelfs professioneler en egaler dan handmatig schilderwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise leveren wij hoogwaardig spuitwerk, zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Hoogwaardige verfproducten

Bij Arix-schilderbedrijf werken we enkel met hoogwaardige producten. Wij gebruiken verf van Global Paint, Herfst&Helder, Slikkens en Sigma.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wilt u graag een enkele muur of een volledige kamer laten sauzen? Schakel dan Arix-schilderbedrijf in. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om professioneel en streeploos werk af te leveren. Neem vandaag nog contact op voor advies of meer informatie. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw sauswerk in Utrecht, Tiel en Arnhem op. Deze offerte wordt berekend op basis van het aantal vierkante meters dat u wilt laten sauzen. Dankzij het sauswerk van Arix-schilderbedrijf kunt u jarenlang genieten van uw prachtige muren.

Vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

06 45459815

Vrijblijvende offerte

Uw verzoek is ontvangen
en zal zo snel mogelijk
worden verwerkt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze diensten