Sausklaar-stucwerk

Arix-schilderbedrijf, de specialist in sauzen in de regio Utrecht, Tiel en Arnhem

Arix-schilderbedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van verf en coatings, en het sauzen van wanden en plafonds is daar een belangrijk onderdeel van. Dankzij onze jarenlange ervaring slagen wij erin om uw muren en plafonds perfect egaal te sauzen en een kwalitatief en duurzaam resultaat af te leveren.

Wat is het verschil tussen sauzen en schilderen?

Vaak denken klanten dat muren sauzen hetzelfde zijn als muren schilderen. Voor schilders en latexspuiters is er echter een wezenlijk verschil. Tijdens het sauzen wordt er een nieuwe latex verflaag aangebracht op het plafond en de muren. Schilderen daarentegen gebeurt met lakverf. Sauzen is ook enkel maar mogelijk op muren en plafonds. Houtwerk bijvoorbeeld, kunnen wij nooit sauzen.

Onze werkwijze om uw muren of plafond te sauzen

Voor we uw muren of plafond kunnen sauzen, moeten we de wanden voorbereiden. We starten met het afdekken van de oppervlakken die niet gesausd moeten worden. Dit kunnen vloeren, stopcontacten, houtwerk en aangrenzende muren zijn.

Eventuele oneffenheden en beschadigingen werken we weg, zodat we een zo egaal mogelijk canvas hebben om mee te starten. Voor we starten met het sauzen van de muren of het plafond, voorzien we deze van de juiste voorstrijk. De makkelijkste manier om uw muren zonder strepen te sauzen, is door deze met latex te spuiten. Als wij echter niet kunnen spuiten in uw woning of pand, kunnen wij uw muren op de traditionele manier sauzen. Zo zorgen wij altijd voor een strak en egaal resultaat.

Scherpe tarieven voor muren en plafonds sauzen in Utrecht, Tiel en Arnhem

Voor het sauzen van uw muren of plafond hanteren we bij Arix-schilderbedrijf zeer scherpe tarieven. De belangrijkste reden daarvoor is dat wij de muren en plafonds kunnen spuiten met latex. Deze snelle manier van werken vertaalt zich uiteraard ook in de prijs van de werken. Maar ook als we niet kunnen spuiten in uw pand, geniet u van onze scherpe tarieven voor schilderwerk.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wilt u graag een enkele muur of een volledige kamer laten sauzen? Schakel dan Arix-schilderbedrijf in. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om professioneel en streeploos werk af te leveren. Neem vandaag nog contact op voor advies of meer informatie. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw sauswerk in Utrecht, Tiel en Arnhem op. Deze offerte wordt berekend op basis van het aantal vierkante meters dat u wilt laten sauzen. Dankzij het sauswerk van Arix-schilderbedrijf kunt u jarenlang genieten van uw prachtige muren.

Vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

06 45459815

Vrijblijvende offerte

Uw verzoek is ontvangen
en zal zo snel mogelijk
worden verwerkt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze diensten