Houtrot

Arix-schilderbedrijf, de specialist in het behandelen en repareren van houtrot in Utrecht, Tiel en Arnhem

Houtrot is een veelvoorkomend probleem bij vele huizen en andere gebouwen met houten elementen. Houtrot ontstaat wanneer schimmels houten constructies aantasten. De schimmels gedijen goed in vochtige omstandigheden en voeden zich met hout, waardoor het wordt afgebroken.

Als u niet tijdig ingrijpt, kan dit zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw huis leiden tot ernstige schade. Kozijnen die zijn aangetast door houtrot laten gemakkelijker tocht en vocht door. Vloeren en balkons verzwakken door houtrot en kunnen in het ergste geval zelfs bezwijken. Zodra u een vermoeden heeft van houtrot in uw huis, is het belangrijk om het houtrot zo snel mogelijk te laten behandelen om verdere schade te voorkomen.

Onze aanpak

Dankzij onze ruime ervaring in houtrot reparatie kunnen wij houtrot snel en grondig oplossen. We starten de behandeling met een grondige inspectie om de schade te bepalen. Vervolgens verwijderen we het aangetaste hout en vervangen we dit door nieuw hout van dezelfde kwaliteit en soort. Daarnaast behandelen we ook het omliggende hout om verdere aantasting te voorkomen. Als laatste schilderen we het nieuwe houtwerk, zodat het er weer als nieuw uitziet.

Waarom kiezen voor Arix-schilderbedrijf?

Wanneer u kiest voor Arix-schilderbedrijf, kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Wij hebben de nodige ervaring met houtrot reparatie en weten precies hoe wij dit op de juiste manier moeten aanpakken. Om uw houtrot te herstellen, werken we enkel met de beste gereedschappen en materialen. Zo bent u ervan verzekerd dat de reparatie lange tijd meegaat.Dankzij een voorimpressie, waarbij we uw gewenste kleuren in het interieur fotoshoppen, krijgt u een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. Daarna gaan we aan de slag en schilderen we uw muren, deuren, trap of raamkozijnen. Zo maken wij het interieur van uw dromen werkelijkheid.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wilt u graag een enkele muur of een volledige kamer laten sauzen? Schakel dan Arix-schilderbedrijf in. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om professioneel en streeploos werk af te leveren. Neem vandaag nog contact op voor advies of meer informatie. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw sauswerk in Utrecht, Tiel en Arnhem op. Deze offerte wordt berekend op basis van het aantal vierkante meters dat u wilt laten sauzen. Dankzij het sauswerk van Arix-schilderbedrijf kunt u jarenlang genieten van uw prachtige muren.

Vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

06 45459815

Vrijblijvende offerte

Uw verzoek is ontvangen
en zal zo snel mogelijk
worden verwerkt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze diensten