Behangen

Expert in behangen in de regio Utrecht, Tiel en Arnhem

Bent u net verhuisd of heeft uw woning een opknapbeurt nodig? Met een leuk behang maakt u van uw huis een echte thuis. Behangen kan echter een moeilijke en tijdrovende klus zijn als u er geen ervaring in heeft. Ons ervaren team van behangers neemt deze klus met plezier van u over, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Onze kennis en ervaring stelt ons in staat om snel en precies te werken, zodat uw woning er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

Het ene behang is het andere niet

Het grootste voordeel van behang is dat er veel ruimte is voor creativiteit. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in behang, zowel in kleuren, patronen als materialen. Behangpapier in papier is verreweg het meest bekend, maar er is ook behangpapier met vinyl, zijde, metallic en glasvezelbehang op de markt. U kunt zelfs behang met reliƫf kiezen. Met het juiste behang geeft u uw interieur extra warmte of juist extra pit. Daarnaast heeft behang ook een geluiddempende en licht isolerende werking. Onze professionele behangers geven u graag advies over welk behang het beste in uw interieur past.

Oneffen ondergronden verbergen

Zijn uw muren wat ruw of hebben ze zelfs oneffenheden? Voor schilderwerk kan dit voor problemen zorgen, maar met behang hoeft dat geen probleem te zijn. Ruw stucwerk, onnauwkeurig gevoegde naden en oneffenheden worden met behang aan het zicht onttrokken. Voor muren met oneffenheden maken we gebruik van renovatief behang. Het enige nadeel is dat u dat achteraf niet zo gemakkelijk meer kunt verwijderen.
Dankzij een voorimpressie, waarbij we uw gewenste kleuren in het interieur fotoshoppen, krijgt u een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. Daarna gaan we aan de slag en schilderen we uw muren, deuren, trap of raamkozijnen. Zo maken wij het interieur van uw dromen werkelijkheid.

Zo p(l)akken wij dat aan

Voordat we starten met het aanbrengen van het behangpapier, bereiden wij de ondergrond voor met een voorstrijkmiddel of een primer. Dit bevordert de hechting, zodat u kunt genieten van een duurzaam en mooi resultaat. Met de nodige snelheid en precisie brengen wij daarna het behang van uw keuze aan.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wilt u graag een enkele muur of een volledige kamer laten sauzen? Schakel dan Arix-schilderbedrijf in. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om professioneel en streeploos werk af te leveren. Neem vandaag nog contact op voor advies of meer informatie. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw sauswerk in Utrecht, Tiel en Arnhem op. Deze offerte wordt berekend op basis van het aantal vierkante meters dat u wilt laten sauzen. Dankzij het sauswerk van Arix-schilderbedrijf kunt u jarenlang genieten van uw prachtige muren.

Vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

06 45459815

Vrijblijvende offerte

Uw verzoek is ontvangen
en zal zo snel mogelijk
worden verwerkt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze diensten